Over Megalux

Megalux is al 15 jaar succesvol met LED Schermen van hoge kwaliteit vanuit Spanje en Portugal. Ons bedrijf heeft echter Nederlandse roots. En daarop zijn we trots!

Onze ambitie reikt verder dan de Zuid Europese markt. En daarom maakten we onze entree op de Noord Europese markt. Vanuit Nederland wordt de aanwezigheid van Megalux in Noord Europa verder uitgebouwd. De komende tijd bouwen we daarom verder aan de uitbreiding van Megalux in Nederland en daarbuiten.

We kunnen jou als klant het nodige bieden. Dat doen we zelf en natuurlijk ook via onze dealers. Je kunt bij ons, maar ook bij hen terecht. Maar wat bieden we je dan? Een schat aan ervaring om te beginnen. En natuurlijk LED Schermen van hoge kwaliteit. Maar ook installatie, onze eigen cloud software, content service en financieringsmogelijkheden. We bieden zowel standaardoplossingen voor distributie als turnkey-projecten op maat, met een hoge mate van service ook op het gebied van techniek. We zijn dan ook trots op ons grote klantportfolio. Relaties die al jaren op ons vertrouwen.

Megalux, visualizing your business.

Megalux Ledschermen
Menu