Indoor LED Schermen

LED Schermen worden meer en meer gebruikt in de detailhandel. In landen waar het gebruik van LED Schermen veel voorkomt, is gebleken dat deze LED Schermen de attentiewaarde aanzienlijk en structureel verhogen. Met LED Schermen kun je jouw  boodschap op elk gewenst moment aanpassen. Dit brengt je grote voordelen. LED Schermen bieden ongekende mogelijkheden om invulling te geven aan jouw indoor attentiewaarde. En zijn een echte eyecatcher. Indoor LED Schermen kunnen bovendien worden geconstrueerd voor eenvoudige montage en demontage. Ideaal voor een evenement of venue.

Met de introductie van LED Schermen binnen retail in Europa heeft creativiteit technologische innovatie ontmoet om buitengewone oplossingen te bieden. Oplossingen die consumenten unieke en originele content brengen. Allerlei soorten winkels kiezen al voor LED Schermen om vorm te geven aan hun digital signage. Vanwege hun toegankelijkheid, de fantastische functies en de blijvende voordelen voor hun klanten. LED Schermen dienen niet alleen om een ​​sterke commerciële boodschap te verzenden, maar ook om interactieve ervaringen te creëren. Megalux indoor LED Schermen zijn de toekomst voor winkels en afgesloten ruimtes waar het genereren van het juiste verkeer en attentiewaarde een must is. Onze schermen behoren tot de kwalitatief beste schermen wereldwijd. Megalux kan een breed assortiment aanbieden om aan al je behoeften te voldoen.

Indoor-LED-Screen-curved

RNX series indoor

Dit LED scherm biedt de mogelijkheid om bochten, cirkels, etc. te maken. Hiermee kunt u dus schermen in bijzondere vormen opstellen.

Bekijk product
Menu